ACN das grosse Business und Ihre grosse Lebenschanse

vodafone | swisscom | Orange | Sunrise

ose më shumë

A C N - International


Keni menduar ndonjiherë të bëheni menagjer (drejtor) në vodafone, swisscom, Orange apo Sunrise!?! — Ju lumtë! — nëse është e vërtetë.
ACN International i lë të gjitha këto kompani telekomunikacioni nën hije.

Vizitoni seminarin informativ falas:

Si mund të bëhem menagjer në ACN

Shfrytëzo shansin tënd! Kliko dhe printo kuponin për seminar. .....

Treuhand- und Buchhaltungsdienste in Bern | BE - Treuhand und Buchhaltung

Shërbime me qualitet zviceran

Ne kujdesemi, që biznesi i Juaj të jetë i suksesshëm

Kliko tani!
Steuerberatung | 100 Steuertipps | Steuernsparen

Deklarimi i Tatimit — shpejt, lehtë dhe lirë


Deklaroni tatimin tuaj në mënyrë profesionale!


Ne i njohim të gjitha risitë dhe ndryshimet ligjore.


..... ne flasim gjuhën tuaj, lajmërohuni tani .....

Sigurim për mysafirët tuaj

Gäste- und Turistenversicherung mit Preisgarantie

. . . me çmim të garantuar!


Nëse ju na paraqitni një ofertë të një sigurimi më të lirë, ne ulim çmimin e sigurimit dhe në çdo kohë Ju garantojmë çmimin më të lirë në Zvicër.

..... siguroni tani mysafirët Tuaj! .....

Heilungskosten Besucherversicherung


Sofort Reiseversicherungs Police für Ihre Gäste aus dem Ausland.

• • • Online Sofortpolice • • •

  Werdende Mutter mit dem Kind | Vorgeburtliche Anmeldung - unentbehrlich

Sigurimi i fëmiut para lindjes — patjetër!


Prej 10 foshnjeve, vetëm 9 lindin të shëndosha.
                 . . . . . Lajmërohuni tani! . . . . .

           Siguroni tani foshnjën tuaj!

Treuhand und Versicherungscenter

Kontabilitet dhe Administrim


Shërbime profesionale që nga themelimi i firmave.
                 . . . . . Lajmërohuni tani! . . . . .

Ne kujdesemi, që ju të keni sukses.

Arztberichte

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Webseiten

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Albanische Volkstanzseminare 'VICIANUM'


am Adriameer : Hotel Petriti Ulcinj 15.07 - 30.07.2014


Volkstanzseminare an der Adriaküste www.albavolkstanz.ch

Buchung & Reservation für Gruppen und einzelne Personen:

Tel.:                                
079 583 47 78              

Email :
info@albavolkstanz.ch


10-tägiger Seminar 2 x 2 Stunden täglich
Fr. 500.-

– Die Flugspesen werden durch die Teilnehmer bis zum
       Ankunftsflughafen in Podgorica selber übernommen.
    – Ab Flughafen Podgorica werden Sie durch das Hotel-
       Transportservice kostenfrei abgeholt.
    – Für die Übernachtung und Verpflegung konsultieren Sie bitte die
       Webseite des Hotel Petriti
       ..... gerne erwarten wir Ihren Anruf .....

Volkstanzkurse für Kinder und Erwachsene 'VICIANUM' Bern


Kurse për valle burimore për fëmijë dhe të rritur


Musikband Vicianum bei Albavolkstanz | www.alba
Musikband Vicianum bei Albavolkstanz | http://albavolkstanz.ch/

Musikband 'VICIANUM' Bern


Geburtstagsfeier, Hochzeitsfeste, Balkanmusik

Adresse:
Zentrum 5, Flurstrasse 26 B,  3014 Bern
Tel.:  079 583 47 78
E-mail: info@albavolkstanz.ch

     | DE | AL |

Hauptseite


MusikBand
Vicianum

Musikband Vicianum bei Albavolkstanz | www.alba

Adresse:
Volkstanzschule 'VICIANUM'
c/o Zentrum 5
Flurstrasse 26 B
3014 Bern

Tel.:    079 583 47 78
info@albavolkstanz.ch

Seminare | Volkstanzunterricht | Musikband


Albanische
Volkstanzseminare

Rogova Tanz - www.albavolkstanz.ch

Albanische Volkstanzseminare:
Deutschland, Schweiz und
an der Adriaküste in Ulcinj, Montenegro

(nach Nachfrage)

Tel.:      +41 (0) 79 583 47 78
info@albavolkstanz.ch

Albanische
Volkstanzkurse

Volkstantz vor dem Bundeshaus www.albavolkstanz.ch

Volkstanzkurse in Bern:
Volkstanzkurse und Choreographie
für Kinder und Erwachsene.
(Donnerstag ab 18:00 Uhr)

Tel.:      +41 (0) 79 583 47 78
info@albavolkstanz.ch

Werbung


  Schnelle Übersetzungen

Offertenanfrage
Auftrag

Viber & WhatsApp:

079 290 33 28

  Steuererklärung 2021

SOFORT-POLICE Sofort Reiseversicherungs Police für Ihre Gäste aus dem Ausland.SOFORT-POLICE